Ryhmät

Harrasteryhmät

Harrasteryhmiä on kolme ja ryhmät on jaettu iän mukaan. Harrasteryhmät harjoittelevat maanantai-iltaisin Keskustan koululla. Lisätietoja ryhmistä löytyy harrasteryhmien infosivuilta.

Harrastekilparyhmä

Harrastekilparyhmä on keväällä 2018 aloittanut ryhmä, joka on aluksi kausiluonteinen kokeilu. Harrastekilparyhmäläiset harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, ja ryhmä on tarkoitettu vuonna 2010 ja aiemmin syntyneille tytöille. Lisätietoa ryhmän infosivuilta.

Kilparyhmät

Timantit (ent. esikilparyhmä) ovat nuorin tavoitteellisesti voimisteleva ryhmä, tytöt ovat syntyneet vuosina 2009-2011. Timantit harjoittelevat kolme kertaa viikossa (ke, pe ja su 17-19) liikuntahallilla.

Varsinaiset kilparyhmät on jaettu kolmeen ryhmään: taiturit, paljetit ja hemulit. Kilparyhmät harjoittelevat liikuntahallilla keskiviikkoisin 17-20, perjantaisin 17-19.30 ja sunnuntaisin 17-20. Karkeasti ottaen voidaan sanoa, että taiturit kisaavat B-luokassa, paljetit C-luokassa ja hemulit D-F-luokissa, mutta tilanne toki elää tyttöjen edistymisen mukaan.

Timantit

 

Minttu E, Selma, Sara, Minttu V, Viena, Wilma, Maija-Liisa ja Aino. Lisäksi ryhmään kuuluvat Adele, Anni ja Minka

 

 

 

 

 

Taiturit

 

Maija, Nella, Siiri, Veera, Liv ja Julia. Lisäksi ryhmään kuuluu Saaga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljetit

 

Viivi, Essi, Kiira, Laura, Wilma, Noora ja Roosa

 

 

 

 

 

 

Hemulit

 

Nea, Eliina, Miina, Eveliina, Hertta, Lisett, Maija ja Anni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmennus, kilparyhmät